زیست فناوری یا بیوتکنولوژی به سه دوره سنتی، کلاسیک و مدرن طبقه بندی میشود.
1- سنتی: در این دوره به صورت تجربی از این علم استفاده میشد و بیشتر برای تولید محصولات غذایی به کار میرفت.
2- کلاسیک: در این دوره میکروارگانیسم ها شتاخته شدند و علاوه تولید مواد غذایی، آنزیم ها و آنتی بیوتیک ها هم تولید شدند.
3- مدرن: این دوره با مهندسی ژنتیک شناخته میشود که از طریق انتقال ماده وراثتی، باعث تولید مواد مختلف شدند.
نرم افزار آموزشی ریاضی اول دبستان
نرم افزار آموزشی صوتی و تصویری حروف الفبای فارسی
دانلود تحقیق درباره دیابت(مرض قند)
دانلود پاورپوینت درباره آیزاک نیوتن
جدول سوات (Swot) تحلیل نظام های سه گانه (کالبدی بصری، دسترسی، ادراکی اجتماعی) در فضای شهری
پاورپوینت مطالعات توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی